Буря ни изпращат планините,
вдига се в далечината прах,
но знам че здрави са стените,
и вятърните мелници до тях.
И моля ви не се плашете,
всичко си върви по план,
и бурята си има цвете,
влюбена е в Ураган.
© Иван Бодуров Все права защищены
Произведение участвует в конкурсе:
Когато наближава буря, някои строят стени, други - вятърни мелници »