В косите ти със цвят на тиква
като кокошка сакам да са рова.
Желанието в мен прониква
като бавно действаща отрова.
И казувам ти го, знай, най-утговорно,
че време нема в лафове да губа!
Любовта си ша покажа като в порно -
безумец съм, ша почвам да та люба!
Па ти си зяпай, скъпа, сериала,
над рамото ми мъжко, запотено...
За мАж кат мене, знам, не си мичтала,
я селски бик съм, запумни го жено!
И слушай ма добре и запумни -
Щом я гувора, ти па ша мълчиш,
като сега, но бърже отвори очи,
не мое кат те либа... ти да спиш...
26.03.2015.
Георги Каменов
© Георги Каменов Все права защищены
Мерсаж, Костадине 😋