Любовно послание
Отново цъфнаха цветята.
Букет от тях набрах си аз.
И радост вля ми се в душата,
Че пролетта е пак при нас.
А пролетният слънчев ден
Мисли в мен навява ми сега.
Твоят лик отново е пред мен.
Едничка дума шепна ти в захлас.
Стефан Иванов Йовевски
© Стефан Йовевски Все права защищены