С терзания поливах чувства...
От тях поникна нашата любов.
Израсна и разцъфна цяла-
запълни чак и хоризонта нов.
Откъснах всичките цветчета.
От тях направих божия букет.
Поднасям ти го, мила моя,
да ни върви по масло и по мед!
© Никола Апостолов Все права защищены