Посветено
на моето момиче…
Изгубих се във нашите мечти,
в желание да ме намериш и целунеш.
Изгубвайки се в твоите очи,
намерих радост и живот в тебе.
Дори пред теб застанал на колене,
аз искам да докосна твоята ръка,
а ти да вземеш малък къс от мене,
свободен за да мога да летя.
Позволи ми да те имам като слънце,
което грее в жадните ми дни.
И посаденото от нас любовно зрънце
в живота като цвете да цъфти!
© Николай Стойчев Все права защищены