Пози, бройки, нощен лов.
Пачки, вадят се банкноти.
Купува се безценната любов,
висок е оборота...
Стойки страстни, холограми чувства,
и красота се ражда... след аборт...
Да, явно е, любовното изкуство,
"издигнато" е до нивото... спорт...
И няма забранени зони!
Поглъщането е въздигнато във култ...
Целогодишни са любовните сезони
въплътени във любовния абсурд.
Гимнастика със елементи на балет,
усмихната е Любовта... с монетен блясък...
Възпява ставащото банкомат-поет,
реди поеми вечност... върху пясък...
Изящни жрици на любовния разврат
отчитат се пред Ерос, търговеца любовен.
А казват, че любов не стигала във този свят...
Каква лъжа! Какъв слух долен!
*****
Любовен бурен във любовна китка
ме гали, като кукувича прежда*.
Реактор ядрен пие с мене от любовната напитка,
а Афродита носи сметката... и за бакшиш таи надежда...
Кукувича прежда - паразитно пълзящо растение.
09.05.2018.
Георги Каменов
От поредицата ми стихове "Другата любов".
© Георги Каменов Все права защищены