Любовта идва ненадейно
и превзема ни, завладява ни.
Тя много често щастливи ни прави,
но понякога и за цял живот нещастни.
Любовта е като орлица,
която дава, и щастие краде.
Отлита без да пита,
разбито остава нечие сърце.
Като жар гореща тя е,
понякога студена като лед.
Оставя сърцето да ридае
и спомени сипе навред.
© Пролетното момиче Все права защищены