Като крехка стъкленица
пазя те в моите ръце.
Ще успея ли да те спася
след толкова беди.
Не знам това ли е любовта?
Да те кара да да кипиш.
Да държи те в плен и тръпка,
но да чувстваш, че си жив.
Днес заговори за раздяла,
за спасение от болка и тъга.
Но дали това ще ни спаси
от леден студ и самота.
05.02.2012
© Аз Все права защищены
Много мми хареса. С уважение.