Любовта е усмивка!
Вълшебна и нежна!
Далечна и близка
живее във мойта душа.
Любовта ме открива,
когато съм тъжна,
когато не зная
дали не греша.
Любовта е ефирна,
с цветята се смее!
Любовта е безкрайна!
Да целува умее.
Любовта съществува
във огнени ритми!
Любовта ме докосва
със нежни палитри.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены