Любовта е щастие неизменно,
но понякога боли.
Защото влюбваш се безумно
и някой решава да те нарани.
Той казва, че ще те обича вечно,
а всъщност си играе с любовта,
и без да се замисля, тъй небрежно
ранява твоятя душа.
Любовта превръща се в омраза
и хубавото чувство се стопява.
Сърцето ти обгърнато от болка се отваря,
но за да отмъщава!!!
© Стаси Все права защищены