Обичам те
.............................................................
Всеки път, когато те погледна, виждам слънцето.
Твоите очи блестят в далечината:
Ти си тук но всъщност си тъй далеч от мен.
Обичам те от разтояние!
Гледам те от растояние!
Докосвам те нежно,
Но единственото, което е истинско,
Това е празнотата.
Толкова много болка...
Толкова красива си ти, любов.
Красива, но тъй далечна.
Мисля аз за теб всеки миг,
Всеки дъх е изпълнен с желание,
Но ти се губиш в тъмнината на моето сърце,
Криеш се от мен,
Бягаш, луташ се и се загубваш, страдайки...
© Или Все права защищены
Много ти е хубав стиха, Или!