Как да я оцениш, като тя е тъй безценна,
как да я съхраниш, щом изплъзва се без време.
Нима възможно е в ръце да я държиш,
тя мигом ще се почувства унизена...
Всеки някак си я търси, а срещне ли я - бяга,
вечна и безсмъртна, понякога от самота умира...
Та нали са нужни двама, но двамата не винаги ги има...
Каква цена се плаща, когато не всичко е възможно да се купи,
когато глупостта ни вместо нас говори и за стойността на любовта,
очите ни затвори...
© Ивелина Все права защищены