27 авг. 2008 г., 20:47

Любовта... 

  Поэзия » Любовная
797 0 0

Любовта...

Обичам те! - казвам го високо и ясно,

с толкова нежност и топлина.

Две думи, свързани толкова тясно,

защо две сърца не се свържат така!!!

© Дети Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??