28 дек. 2011 г., 16:38

Любовта е като... 

  Поэзия » Любовная
1400 0 0


Любовта е като кафе,
като кафето без захар на мама.
Понякога така зверски горчи,
че оставя наранени ни двама.

Любовта е като дете,
като детето с усмивка на плажа.
Изпълнена с дръзки мечти,
оставя ни влюбени двама.

Любовта е като меле,
като мелето след мач на терена.
Изненадващо ритва в гърди,
оставя ни в бездихание двама.

Любовта е като море,
като морето без сладостта на солта.
Променящо резонанса на вълни,
оставя ни в жаждата двама.

© Галина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??