11 февр. 2011 г., 22:47

Любовта е мир, а не война 

  Поэзия » Любовная
787 0 1

Понякога така се случва,

две души потапят се във любовта,

обвързват се със знатна нишка,

нишка нежна и добра.

 

Но връзката им не остава дълго

по вина на жестоката съдба.

Стават в мигом съперници

и започват мръсна игра.

 

Клевети, омраза и ненавист

се впиват в техните сърца.

Но не разбират истинския смисъл -

любовта е мир, а не война.

© Марин Маринов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Разбрал си дълбокия смисъл на най-често употребяваната дума!Колко е жалко,че много малко хора могат да проумеят това!Поздрави за хубавия стих!
Предложения
: ??:??