19 июл. 2011 г., 21:49

Любовта е само чувство 

  Поэзия » Любовная
647 0 1

Любовта е само чувство

В дълбините на сърцето проектирам
най-ужасните от светските кошмари
и си мисля всеки път: дано умирам,
но ми пращат само лодки, без лодкари.

А реката на живота знае само,
че човешкото сърце било голямо.

В дълбините на сърцето си обичам,
ала вечният въпрос дали го мога
в кошмарите ми кара ме да сричам
"Аз съм се родила жива в гроба."

А реката на живота знае само,
че човешкото сърце било голямо.

В дълбините на сърцето се залъгвам.
По човешки деформирам си живота.
Ала в края на деня изтръгвам
всяко чувство,
всеки стих,
всяка нота.

© Кристина Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??