Любовта е стихия
В очите ти потъвам до забрава
и ставам част от твоята душа, ..
и всичко имам, всичко зная –
размиват се ненужните неща .
В прозореца въздишките рисуват .
– Обичам те ! – и въздуха шепти .
А нашите сърца танго танцуват
в любовен ритъм сред звезди !
Телата ни от сласт са нажежени,
стихиен дъжд от пламъци вали,
задъхани в страстта и приютени
сме в изгрева на светите мечти!
ЛъЧиста
© ЛЪЧИСТА Все права защищены