17 апр. 2006 г., 08:43

ЛЮБОВТА Е В НАС 

  Поэзия
1270 0 2

Любовта е в НАС (LOVE is ..)

Любов безценна
Любов без край
Любов омаина
ЛЮБОВ и РАЙ

С любовта шега не бива
Любовта сърца увива
Души във пламъка изгарят
Мислите небрежно шляят.

Любовта е в нас
Любовта е в вас
Любовта обикаля
Света в този час .

Всеки миг
Навсякъде
по всяко време
тя се движи а не дреме .

Ако всеки
Любовта признае ,
лошотата си опровъргае
и доброто тои постигне
Небесата ще достигне!

И ВОИНАТА НИИ ЩЕ СРИНЕМ
НЕ ЩЕ ПОГИНЕМ !

С любовта и добри сърца
ще постигнем СВОБОДА !

ВЪВ ВСЕКИГО ОТ НАС Я ИМА
ЛЮБОВ КЪМ НЕЩО НЕОБЯСНИМА . .. . . .


(D.Angelov) КРАЙ (END)

© Димитър Ангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • иха това вече е добре за правописните грешки поправи : омаЙна,души В (а не във),опровЕргае,тоЙ,воЙна,ниЙ ...
    и бих поправила още две неща : С любовта и добри сърца - С любов ...
    и ЛЮБОВ КЪМ НЕЩО НЕОБЯСНИМА - Ах, любов необяснима
  • Димитър, правиш правописни грешки. Прочети нещо по този въпрос.
Предложения
: ??:??