НА СВЕТА ИМА ДВА ВИДА ВОДКА-топла и СТУДЕНА
Животът е кратък-Изкуството---ВЕЧНО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Всички сме смъртни - животът е миг ...
Всеки с това е съгласен ...
Всеки ден има по някой смъртник ...
"В ярно е"... той ни приглася ...
С игурно има и хубав живот ...
И скам да вярвам, че има ...
Ч исто погребан е в някой кивот ...
К арма това е, любима ...
О твратително-нежен и съвсем непотребен ...
Е ротичния привкус обзема ме цял ...
Л удо влюбен се чувствам - напълно обсебен ...
"Ю ръп" слушам - съвсем онемял ...
Б ели нощи сънувам на север, на изток ...
О старявам с любов и с любов ще умра ...
В ярвам в тази измислена истина ...
ВЯРВАМ - ИМА ЛЮБОВ СЛЕД СМЪРТТА!...
© Константин Коев Все права защищены
И има!