22 февр. 2011 г., 18:20

Любовта ми ме обича 

  Поэзия » Другая
564 0 1

В началото беше светло,
после дойде точно
ти и всичко след
обагри се кръв,

остана в мрака прокълната,
ненавиждаш светлината си -
била твърде добра позната,
а ти обичаш да си непозната.

© Поет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??