Минавам през обич
прорязана в тъмното.
Ще докосна реалност,
потъваща в дъното.
Над сиви магии
извикай ме тихо.
Обичам те!
В крясък от нежност
се давя...Обичай ме!
Спомен изгрява,
след него роман.
Преписвам живота си
- тефтер разпилян.
Подреди го във сънища.
Стопли ме в ръцете си!
Разкъсваща утрото,
ме скрии под крилете си.
© Ангел Все права защищены
се давя...Обичай ме!
...
Страхотно!!! 6 и от мен