Какъв прекрасен ден, когато ти се появи,
сърцата ни на всички стопли и с много щастие ни дари.
Така сияйно и красиво е твойто нежно личице
и със всеки поглед то у нас разкрива
как силно се обича желаното дете.
В прегръдките ни да си всеки миг копнеем,
да те даряваме с целувки мили,
прегръдки нежни. И с тебе да се смеем.
Скъпоценна част от нас си ти,
която ни изпълва с безкрайни копнежи и мечти.
Любовта ни към теб е всеотдайна,
така чиста и омайна.
© Ася Тоткова Все права защищены