Не съм жена, която може да обича -
твърде слаба съм за това.
Веднъж обичах и болеше,
не мога пак болката да понеса.
Не съм жена, която да обичаш -
твърде силна съм за това.
Силна, като отрова на змия.
Не съм жена, с която да бъдеш можеш -
твърде слаба съм за това.
Страхът от самотата те обвива
със стеблата на бръшлян.
Не съм жена, която може с теб да бъде -
твърде силна съм за това.
Всичко бързо ми омръзва
и търся свобода -
дори с цената на страха...
© Пламена Огнянова Все права защищены