29 дек. 2010 г., 15:51

Любовта не старее 

  Поэзия » Любовная
490 0 2

ЛЮБОВТА НЕ СТАРЕЕ

 

Любовта с годините не старее,

напротив, по-красива става тя.

Как искам аз и мене да огрее

на любовта щастливата звезда!

 

Любовта е тлееща жарава,

без пламък и без ярка светлина.

На тебе сили и живот ти дава,

дарява те със нежна топлина.

 

И погледа ти в бъдното отправя -

да гледаш с радост, с вяра ти.

Тя трудности преодолява,

а ти ù казваш: "О, здравей, бъди ! "

 

За тебе мисля, тебе аз желая!

Бъди до мен завинаги, до края!

© Анка Келешева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??