Не забравяй нкога думите добри
Не унивай никога,даже и през сълзи
Чувствата дълбоко в теб ,ти запази
Не предавай сърцето си злото забрави
Любовта не умира
Любовта все живей
И света да загива
Любовта все живей
Силата на твоя ден ще те води винаги
Устрема в теб е жив
Не умира любовта
Пътят ти ще продължи
верен на себе си бъди
Любовта не умира
Любовта все живей
И света да загива
Любовта все живей
© Албена друнина Все права защищены