В гърдите си пожара да разпалим
и нека закипи във нас кръвта...
Отдадени на танеца вълшебен,
любов да слее нашите сърца...
Нека ни изпълнят нежни чувства
в ритъма на страстната ламбада...
Казват - любовта била изкуство...
Нека да творим до де е млада...
Нека нарисуваме картина
с танеца на нашата любов...
С тебе ще сме пример за мнозина,
ламбада щом е нашият живот.
© Валентин Добрев Все права защищены