Късно е за среща.
Цветя в ръце повяхват.
Очи присвити, бодат ги иглички,
недоспали от нощите. Избухват!
Ти няма как да дойдеш!
Тя също сам ме очаква.
Любовта ни е в кома,
и днес пак има свиждане.
...да я целуна по челото очакват
над нея ангели кръвожадни събрали се.
© Станислав Русев Все права защищены