Любовта си отива
и свива криле!
Нещо в тебе загива,
нещо в теб ще умре!
Ще се слее с покоя,
ще затихне в нощта!
Любовта си отива,
как боли от това!!!
И няма връщане назад,
тя отива си от моя свят!
И няма връщане назад,
сърцата вече лудо не туптят!
Въртя се в леглото
и търся съня!
Въртя се в леглото,
но няма я ТЯ!
И тихо проплаквам
със свити ръце...
Любовта си отиде,
нямам вече криле!
И няма връщане назад,
тя отива си от този свят!
И няма връщане назад,
сърцата вече лудо не туптят!
© Юнеско Чомски Все права защищены