Мафиот е, краде здраво,
сякаш ще живее години милиони.
Разлика не прави между криво и право -
за него не важат закони.
Мафиот е, на всеки ъгъл дюнер има -
да ни защити от терористи.
На членове на своята партия любима
иска да строи край Банско писти.
Мафиот заклет е и това е -
най обича да трупа пачка.
На "лидер" политически си играе,
а понякога в НС не бачка.
© Георги Все права защищены