За живота много знае,
мечтите си избира
и пред нищо за тях се не спира
Съветник добър е
и умело хората изслушва,
приятел от класа
Рядко тя отговаря на съобщения,
но отговори ли
ще е с картичка накичена
от тук до края на света
Човек емоция,
изпълнена с енергия положителна
огряваща на другите света
Иван К.
© Иван Д Кирчев Все права защищены