Аз имам своите притеснения,
че дълго, дълго си мълчиш,
но нямам никакво съмнение,
че обич в приказка твориш.
Обичаш ме, това го зная,
и да не го показваш, си личи.
Ще стигнем двама до безкрая,
а приказката, как ще продължи?
Ще бъде може би магична,
с вълшебни нощи, с падащи звезди.
Ще бъда музата лирична,
а моят бог ще бъдеш ти!
© Валка Все права защищены
Доста децко написано звучи, ако си на 13 бих те поздравил
Ооо, MrMojito (Станислав ), а ти, ако беше по-голям от 13,
нямаше да напишеш "деЦко"!
Валка, сори!