Магия
Ако има нещо на света, което би ми липсвало
на сън дори,
това си ти, момиче мое мило,
Имам ли и миг прозрение
за теб е, на теб е посветено.
Помисля ли си само,
забравям да мечтая,
кръгове отворени чертая....
Каква магия има в теб, кой те сътвори такава?
Неизбежна,
Съкрушителна
Пленителна
Желана.
Ангел мой с криле на дявола
© Стефан Вангелов Все права защищены
Такива думи, не винаги и всеки чува ...
Прекрасна дълбочина и искреност.
Поздрав и усмивка.