Бъди за мен и сън във рая
Бъди за мен и тръпка стара
Аз после самичка ще се спусна
С усмивчица към ада
Запазили са ми казан
И врящ ме чака...
Ще бъда грях за теб разголен,
Ще бъда вятъра от страст подгонен.
И нека сенките дори ревнуват
От страст горят дори
Звездите, които ни хортуват
И няма нас, и няма ние
Прегърнала ни е
възбудено трепери
еротичната
Магия...
© С обич от мен за вас Все права защищены