Бе дете. И вярваше. Безумно.
В приказки, изпълнени с магия.
Но животът - не е чудно -
бе решен да я убие,
тази вяра толкоз’ чиста -
тъй прозрачна, тъй невинна…
И да вярваш, да не искаш
ни единствена причина.
Бе дете. И бе различна.
Бе духът ù несломим.
С вярата си - безгранична,
тя успя. И победи.
Магията напук запази
в свойто мъничко сърце -
чисто него го опази -
не на възрастен, а на дете.
© Или Дадарова Все права защищены