25 янв. 2015 г., 14:19

Магия 

  Поэзия » Любовная
497 0 1

МАГИЯ


В плик от восъчна хартия,

затворено сърце стои.

Безумно действаща магия

направи му. Защо? Кажи?


Любовта ти мен ще изгори,

нима това не разбираш!?

Обичаш. На обещаваш ти.

Виното по мен изливаш.


Какво да сторя още? Не знам!

Очите върху ми тлеят.

Пак ли ще ме оставиш сам?

Празник е... хората се смеят.


Обичам те! Не ще го крия.

Тази твоя любов тежи.

Дори восъчната хартия 

няма как да го промени...

© Янислав Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??