Магия.
/шега/
Чаровнице, какво направи с мен,
та нямам нито миг почивка,
без твоят глас,
без твоят чар,
без твоята усмивка?
Минаха месеци, изнизват се години
и аз започвам да си давам сметка,
че твоята Магия ме постави
в една измамна
Златна клетка!
Магьоснице,
аз тая златна клетка ще разбия!
Аз ще избягам, ще се скрия
от робството на твоята
Магия...
© Петър Петров Все права защищены