Smile1 & Heartfelt(Любомир Кирилов)
Събуди ме усмихнат слънчев лъч,
погалил клепките ми с нежни длани...
Отвън долитна весел птичи глъч...
В листата на дърветата събрана
росата, като перли заблестя
във шеметна игра на светлината!
И сякаш беше твоята ръка
усмихнатата ласка на Зората!
Дойдох при теб с букет мечти,
събрала цветовете на дъгата,
погалих нежно сънени очи,
покрих те с аромата на полята.
Набрах букет от хиляди мечти
през дълги дни и през самотни нощи!
С любовно биле хитро те опих -
магии тайни сто направих още.
Била си ти! А мислех, че в съня
съм вдишал аромата на полето!
Дари ме със усмивка за деня
и сложи топла дума във сърцето!
В очите пръсна капчици роса,
превърна в лято ледената зима!
Магия си! Изпълнила света
край мен! И днес ми стига, че те има!
Повярвах в теб, и ти повярва в мен!
Повярвахме, че обич съществува!
За нас красив ще бъде всеки ден,
щом изгревът с морето се целува.
Щом слънчев лъч в очите ни играе
и вече във сърцето не боли,
щом заедно ще бъдем - до безкрая,
магията сме всъщност аз и ти!
© Валка Все права защищены
Господин Боженски, благодаря и на вас, за този мил коментар!
Искам да изясня нещо, което притеснява някои.Написаното в този, и не само в този стих, НЕ се отнася по никакъв начин до мен, или до когото и да е друг!Това е само едно стихотворение, написано от мен и Любомир Кирилов, който е много талантлив, млад автор, на когото мога да бъда майка!