13 апр. 2013 г., 16:18

Магия си... 

  Поэзия » Любовная
937 0 1

Милувката на устни
нежни като полъх...
Феерия от звуци,
припламнали
в среднощното на огън.

Копнение по допир...
Стон!
От жар плете
акорди тишината,
отронена в несбъднат сън...
Магия си...
аз моля те...
                      Ела!

© Елена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??