1.
Този блясък!
Само твоите очи
така блестят!
2.
Китара пее.
В златна люлка от звезди –
сърце щастливо.
3.
Вълшебна песен
в сърцето ти прозвънна.
Влюбена си ти.
4.
Страсти огнени –
клада, лумнала в двама.
Греховна любов!
5.
Бялата роза
рони нежни листенца.
Тъгува за теб!
6.
Заспа луната.
Сънува вълшебен сън –
любовни ласки.
7.
Топлите устни
пак жадуват целувки.
Влюбени устни!
8.
Зора свенлива
буди с целувки деня -
влюбена тайно.
9.
Влажни ресници
и огнени погледи.
Грях, страст и тъга!
10.
Сплетени пръсти.
Сърце тупти до сърце.
Тъжна раздяла!
© Генка Богданова Все права защищены