Бял лист - неизвестна с безброй варианти -
няма формула гарантираща определен резултат!
Скърца вратата с несмазани панти,
какво ли се крие зад нея отзад?
Детски кошмар, или пък просторът?
Черна дупка, а защо не, свръхнова?
Лицето на Славата... или на Позора?
Нов живот... или нова отрова?
И аз не знам, но вземи сам белия лист,
и не питай, просто само пиши!
Виж го колко е бял, колко девствено чист -
Той те чака... за какво, разбери...
05.03.2019.
Георги Каменов
© Георги Каменов Все права защищены