Магията на танца
Аз зная - танцът е магия,
отмора от натрупания стрес.
Грабва те в загадъчна стихия,
понася те със истински финес.
Влудява всяка клетка в тебе жадна,
кръвта раздвижва и разгорещява,
страстта към танца те открадна
и всичко в теб му се отдава!
Могъщо ритъмът те завладява,
сърцето си с мелодията срещаш...
Музиката стъпките ти дава,
защото със душата я усещаш.
© Василена Атанасова Все права защищены