9 мая 2012 г., 16:49

Май 

  Поэзия » Любовная
318 0 0

Като слънце сияеш ти,

а небесата са моите мечти.

Вятър майски леко вей.

Бодра песен ти запей.

 

Цветята тихо роса ще пият,

унесени в мечти за рай.

Скоро облаците ще се скрият

в светломодрия безкрай.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??