2 сент. 2008 г., 11:10

Май ми е писано така 

  Поэзия » Любовная
564 0 2

Рано сутрин

хлад навява вън роса.
Облаци кълбят се,
правят сив света...

и навсякъде е само тишина.

Завивките отмятам,
тихичко пристъпвам -
рано сутринта
през прозореца поглеждам -
само сивота...
да, а навсякъде е само тишина.

С първите лъчи изгрява слънце -
рано сутринта,
огрява стените и гони тази
тиха сивота...
и все пак навсякъде е само тишина.

Няма друг, сама седя,
с молив и лист в ръка.
Лъчи играят и гонят утринна роса,
но пак е тихо...

да, май ми е писано да съм сама.

© Тони Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Разтъжена самотна душа!!!Преляла в стих - поздравчета!!!
  • недей така... погледни напред, по света има толкова много любов... много ми хареса стиха ти!
Предложения
: ??:??