23 янв. 2016 г., 18:26

Май през цялата година 

  Поэзия » Любовная
221 0 0

В дни на радост

и в дни на тъга,

в нежна младост,

макар и само мечта,

моя сумрак тя озари -

светлината на май ми тя дари.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??