21 апр. 2018 г., 23:24

Май ще е 

  Поэзия
358 0 4

"Май ли беше или юни?"
Май ще бъде този път.
Днес щастлив съм до безумие,
че отново ще летя.

 

Да, билетът ми е купен.
Път ме чака към дома
и усмихнат, не нацупен
към обекта днес вървя.

 

Ще подреждам пак багажа,
аз обичам да редя.
Чао, на Лондона ще кажа,
газ към моята страна.

 

От вълнения треперя,
дни оставащи броя.
В календарчето се дзверя
и прогнозата следя.

 

Пак кайсиева ще пия,
пак комар ще ме яде,
ала в българска магия
ще е моето сърце.

 

Тра-ра-рам и три-ли-ри-ли,
ду-бу-ду и да-ба-да.
Радостта в гърдите свири,
аз припявам с радостта.

© Валентин Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??