4 мар. 2014 г., 21:58

Макак 

  Поэзия » Юмористическая
417 0 1

 

Дни и нощи

макакът се пощи.

Бълхички яде си.

Скокливи принцеси.

 

Бавно преглъща,

със зъбите трака

и леко намръщен

не дава макакът.

 

Протеини от въшки,

ястие първа класа!

Дъвче и пъшка

със сладка нагласа.

 

Не дава на никой

тез малките буби,

бърка на плитко

и нервно се скубе.

 

Макакът герой е,

егоист непослушен.

Знайте, че той е

човек незавършен.

 

© Георги Бъчваров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • АХАХАХАХХА! Много ми харесаааа
Предложения
: ??:??