Кой казва, че обикновеното омръзва бързо
не и аз
Обикновеното не си позволява да ми омръзне
затова
То
е толкова прекрасно...
Обичам обикновения си живот
Обичам дългите нощи
защото тогава спя като заклан
Обичам дългите дни
защото и тогава спя като заклан
Самите хора са казали, че
"от сън спомен няма"
Затова животът е толкова прекрасен, нали!
© Еди Кой си Все права защищены