Вечеря съм приготвила. На свещи.
Сервирам по престилка. Еротична.
Отсреща ми един комар се блещи.
По бизнес - воайор е. Нищо лично.
Усещам по гърба ми как се впива
възбуден поглед - сякаш обладал
е всяка бучка по ораната ми нива
с хобот наточен - същи канибал!
По масата - ордьоври и салати,
и още изкушения комарни...
Заголвам гръд... Пердето ми се клати
в безветрие. Съвсем неординарно.
Десертът - недовършен. Двама с госта
минаваме към плана "Б". Без дрехи.
Хоботчето (комарското) на кост е.
Очите му са пълни - за утеха.
Последва ни във спалнята. Безсрамно.
Надяващ се на тройка. (Де, късмет)
Така е - да си зрител си е гадно.
А тройка македонска - табиет.
Да знаел той на тройката теглото,
когато се натресъл - самозван -
че в нея, щом са двама на леглото,
то третият отдолу е. Заклан.
© Мая Попова Все права защищены