20 мая 2008 г., 08:54

Макове 

  Поэзия » Любовная
1497 0 10
      Макове

Зелено е полето,
макове цъфтят.
Синьо е небето,
птичките летят.

Утрин ме омайва
с мирис на треви.
В макове червени
любовта трепти.

Денят се събужда
със слънчеви лъчи.
Мак ме омагьосва
с пролетни мечти.

Макове червени,
пламъци горят
нейде в сърцето,
любовта зоват.








   


© Лилия Нейкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??