МаковеВ полето разцъфнаха макове и пламна пожар многоцветен, зеленото чезнеше някъде под плащ от прегръдки червени. А светлото бързаше влюбено с цветята в едно да се слее и сякаш светулки изгубени със себе си пак се намериха. Изписваше вятърът стихове, усетил пейзажа вълшебен, гореше блажено природата във този пожар. Многоцветен.
|
© Эоя Михова Все права защищены
Много хубав стих!